


Zakwas buraczany jest jednym z napojów, którego powstanie w pełni zawdzięczamy cyklom przyrody. Naszym zadaniem jest sadzenie, zbieranie, komponowanie, chronienie tego, co cenne i dzielenie się tym. Buraki same przemieniają się w zakwas dzięki naturalnym procesom fermentacji, kiedy odpowiednio przygotujemy im przestrzeń do działania. Stąd bierze się moc i głębia walorów smakowych i zdrowotnych kisi-kisi. Smak zaskakuje subtelnymi różnicami, ponieważ okoliczności powstania naszego napoju podlegają przemianom. Aura przyrody w tajemniczy sposób odzwierciedla się w niepozornym, kochanym buraczku i przenika do zakwasu oraz naszych organizmów.

Z NAJSTARSZYCH W POLSCE
METOD KONSERWACJI WARZYW,
WYKORZYSTUJĄCYCH NATURALNY PROCES
FERMENTACJI.

WYTWARZANY Z BURAKÓW
OD LOKALNEGO ROLNIKA

WEGETARIAŃSKI
I WEGAŃSKI

BEZ KONSERWANTÓW
I SZTUCZNYCH DODATKÓW

PRAWDZIWY RODZIMY
SUPERFOOD

BEZGLUTENOWY
SPRAWDZONY LABORATORYJNIE

RECEPTURA BAZUJĄCA
NA JEDNYM SKŁADNIKU

JEST LEKKOSTRAWNY
ORAZ NIESAMOWICIE ZDROWY
DODAJE ENERGII, POPRAWIA KONDYCJĘ
WZMACNIA ODPORNOŚĆ I KONCENTRACJĘ
ZAWIERA ŻYWE KULTURY DOBRYCH BAKTERII
DZIAŁA KRWIOTWÓRCZO
REGULUJE PRZEMIANĘ MATERII
USPOKAJA I DETOKSYKUJE
A TO TYLKO NIELICZNE
Z DŁUGIEJ LISTY JEGO ZALET
MOŻESZ KORZYSTAĆ Z ZAKWASU
NA WIELE SPOSOBÓW…
TO PYSZNY NAPÓJ I ŚWIETNA BAZA
DO INNYCH POTRAW.

tel. 536 700 526
hello@kisi-kisi.pl
Zakwas buraczany jest jednym z napojów, którego powstanie w pełni zawdzięczamy cyklom przyrody. Naszym zadaniem jest sadzenie, zbieranie, komponowanie, chronienie tego, co cenne i dzielenie się tym. Buraki same przemieniają się w zakwas dzięki naturalnym procesom fermentacji, kiedy odpowiednio przygotujemy im przestrzeń do działania. Stąd bierze się moc i głębia walorów smakowych i zdrowotnych kisi-kisi. Smak zaskakuje subtelnymi różnicami, ponieważ okoliczności powstania naszego napoju podlegają przemianom. Aura przyrody w tajemniczy sposób odzwierciedla się w niepozornym, kochanym buraczku i przenika do zakwasu oraz naszych organizmów.

Z NAJSTARSZYCH W POLSCE
METOD KONSERWACJI WARZYW,
WYKORZYSTUJĄCYCH NATURALNY PROCES
FERMENTACJI.


JEST LEKKOSTRAWNY
ORAZ NIESAMOWICIE ZDROWY
DODAJE ENERGII, POPRAWIA KONDYCJĘ
WZMACNIA ODPORNOŚĆ I KONCENTRACJĘ
ZAWIERA ŻYWE KULTURY DOBRYCH BAKTERII
DZIAŁA KRWIOTWÓRCZO
REGULUJE PRZEMIANĘ MATERII
USPOKAJA I DETOKSYKUJE
A TO TYLKO NIELICZNE
Z DŁUGIEJ LISTY JEGO ZALET
MOŻESZ KORZYSTAĆ Z ZAKWASU
NA WIELE SPOSOBÓW…
TO PYSZNY NAPÓJ I ŚWIETNA BAZA
DO INNYCH POTRAW.
tel. 536 700 526
hello@kisi-kisi.pl

WYTWARZANY Z BURAKÓW
OD LOKALNEGO ROLNIKA

WEGETARIAŃSKI
I WEGAŃSKI

BEZ KONSERWANTÓW
I SZTUCZNYCH DODATKÓW

PRAWDZIWY RODZIMY
SUPERFOOD

BEZGLUTENOWY
SPRAWDZONY LABORATORYJNIE

RECEPTURA BAZUJĄCA
NA JEDNYM SKŁADNIKU

P.P.H.U JA SWÓJ
KRZYSZTOF GOLISZEWSKI
ul. Monte Cassino 13B LM3
70-466 Szczecin
NIP: 8511685061
TEL: 536 700 526
P.P.H.U JA SWÓJ
KRZYSZTOF GOLISZEWSKI
ul. Monte Cassino 13B LM3
70-466 Szczecin
NIP: 8511685061
TEL: 536 700 526

ALL RIGHTS RESERVED 2019′